Bumerang

VISNING AV MOTORSTYRT POOLTAK I KLAGSHAMN

Kom och se bygget av nya generationens PP-pool. Bredd 3,5 Längd 7,0 med trappa över hela kortsidan. Färg ljusblå. Montering av ett E-motion Linie motorstyrt pooltak 3,75 x 7,50 x 0,60. Färgen på profilerna är Antracit Ral 7016 . Hela taket i 4 mm glasklar polykarbonat från den Svenska fabriken Arla i Borensberg. Poolvärmepumpen kommer från Rubinpool i Åstorp. Modell HYDRO-S inverter XP09Csie.
 
Jag lägger ut foton efterhand som arbetet fortgår.

Vecka 13 gräver vi för poolen och gör allt grundarbete.

Vecka 14 kommer leverans av PP-poolen samt pooltaket.

Vecka 15 sker allt installationsarbetet.

Vecka 17 sker allt runtomkring arbetet såsom återställning samt trall läggning

Vecka 19 skall poolen vara badbar.

 

Se nedanstående annons som införs i gratistidningen Hem & Villa lokalt för 040- området:

 

Intresserad?

Kontakta mig direkt på telefon 0793-412509 eller sänd ett mail till lars@bumerangpooltak.se.

/Lars

Vi håller tidsschemat.

Poolen är tillverkad och på väg till Klagshamn på torsdag . Poolovärmepumpen är på plats. Pooltaket står på lagret i Malmö och kommer till Klagshamn vid samma tid som poolen anländer. Grävningen är snart färdig och kranbil beställt till fredag 4 april. Fortsättning följer.

Visa fler nyheter